IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимат „Моята голяма луда гръцка сватба“ в Атина

1 август 2022 10 40

Ния Вардалос показа гримьорната

БГНЕС

БГНЕС

Снимките на третата част от „Моята голяма луда гръцка сватба“ текат с пълна сила. Това показва в Instagram Ния Вардалос, която вече близо месец е в Атина за да реализира своя най-мечтан проект.

„За лъскави снимки в социалните медии... ето как се създава този „естествен“ вид“, написа шеговито актрисата и сподели как я гримират.

Ния Вардалос, която играеше главната роля в първите две части на комедията, е и режисьор на продължението.

Гръцки медии вече разпространиха снимки на част от сета, снимащ се в Атина. На тях освен Валдарос, се виждат нейният съпруг, както и други познати персонажи от тяхната голяма фамилия.

След като приключи в гръцката столица, екипът ще се отправи към остров Корфу, където ще направи още няколко сцени.

Предполага се, че третата част на филма ще бъде с основна сюжетна линия, свързана със сватбата на Тула Портокалос. В него ще бъде почетена и паметта на Майкъл Константин, който почина преди няколко месеца.

Ния Вардалос, която е автор на оригиналната история и играе гъркинята, която се омъжва за чужденец, сподели още в края на юни, че за зрителите ще има много изненади.

„Виждам в коментарите, че се чудите за определени герои. Да, всички бяха поканени обратно. Ако не ги виждате на снимки, ще ги видите във филма“, сподели Ния Вардалос. И сподели част от колегите си, с които работи в Атина. Тогава тя призна, че освен леля Вула, почитателите на филма ще видят и други култови образи.

Актрисата показа и вкусните изкушения, които всички си похапват в Гърция.

Какво да очакваме от „Моята голяма луда гръцка сватба“ 3?

Титулярната сватба ще бъде Парис, дъщерята на Тула и Иън

Според Deadline Парис – щерката на Тула и Иън, която е изиграна от Елена Кампурис, е решила да мине под венчило. Именно това ще видим в продължението на историята. Във втората част тя покани едно момче на бала – Бенет. Двамата се харесаха, но младото момиче с гръцки корени замина да учи в колеж в Ню Йорк.

Ния Вардалос с почит към бащата на Тула

Припомняме, че през август 2021 г. почина Майкъл Константин – човекът, изиграл таткото на гъркинята Тула. Тогава Ния Вардалос почете паметта му и призна, че заради неговото здравословно състояние, той ѝ отказал да участва в третата част. Въпреки това, тя е намерила начин да го спомене.

„Написах сценария, за да отразя решението на Майкъл и винаги ще пазя последните му съобщения до мен, надявайки се, че ще снимаме скоро“, обясни тя.

Най-вероятно майката на бъдещата булка – Тула Портокалис, ще си спомни за усмихнатия старец и това как той я води до олтара, за да каже ДА на своя избраник. Не е изключено нейната майка пък да припомни за това колко се караше с него като съпруга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари